OM OSS


Bakgrund
Proteinhuset grundades i början av 2017 av ett träningsfreak vid namn Adam. Adam såg behovet av en objektiv träningssajt där man enkelt kunde finna Sveriges bästa priser på kosttillskott, träningstillbehör och träningsredskap. Där började idén om Proteinhuset växa. I början av februari 2017 lanserades denna sajt och planen är att konstant kunna ge våra besökare den absolut bästa upplevelsen och de bästa priserna - varje dag - året om. Varmt välkommen till Proteinhuset.se - Sveriges bästa priser på kosttillskott.


Vision
Proteinhusets vision är att erbjuda våra besökare de bästa priserna på allt som har med träning att göra. Oavsett om du söker tips, priser, information eller bakgrund till ditt val av kosttillskott så ska allt finnas tillgängligt på Proteinhuset.se.


Vårt arbete
Proteinhuset är inte bara en webbplats med tillhörande sociala kanaler där vi delar med oss av våra bästa tips och priser på kosttillskott - vi är mycket mer än så - vi är också ett nätverk och en samlingsplats för alla träningsintresserade. Känner du dig manad att bli en del av vårt nätverk och arbeta med oss för allas rätt till kloka val av kosttillskott? Klicka här!